Ιστορία

Ξενοδοχείο Paradise

Το ξενοδοχείο χτίστηκε και λειτούργησε για πρώτη φορά το 1990.
Από τότε έχει ανακαινιστεί δύο φορές.
Η περιοχή στην οποία βρίσκεται, ονομάζεται "ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ", κάτι που εξηγεί γιατί ακόμα και σήμερα, 15 χρόνια μετά, το ξενοδοχείο περιτριγυρίζεται από πάρα πολύ πράσινο, το οποίο μπορεί να απολαύσει κανείς από τα περισσότερα μπαλκόνια του.

Η οικογένεια Τζιβανάκη πριν δημιουργήσει την επιχείρηση αυτή, και με αρχηγό τον ακούραστο Μανώλη Τζιβανάκη, ασχολούνταν με διάφορες άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες, όπως αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο, κατάστημα με είδη δώρου και σουβενίρ καθώς και με μία μικρή πανσιόν, από τις πρώτες που λειτούργησαν στη Σάμο.

Με το χτίσιμο όμως του ξενοδοχείου, όλα τα μέλη της οικογένειας ασχολήθηκαν αποκλειστικά και μόνο με την σωστή και επαγγελματική λειτουργία του. Έτσι μέχρι σήμερα παραμένει ένα φιλόξενο, οικογενειακό ξενοδοχείο κάτι που το απολαμβάνει και χαίρεται κάθε πελάτης από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα της διαμονής του.

Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από τους πολλές δεκάδες επαναλαμβανόμενους πελάτες που μας επισκέπτονται από όλα τα μέρη του κόσμου και μας εμπιστεύονται για πολλαπλή φορά, σίγουροι ότι θα περάσουν αξέχαστες διακοπές.
Το ξενοδοχείο κρατώντας το παραδοσιακό του χαρακτήρα εξοπλίζεται και εκσυγχρονίζεται σχεδόν κάθε χρόνο προσπαθώντας να παρέχει όσο το δυνατόν υψηλότερες υπηρεσίες στους πελάτες του.

Σήμερα, ο Άκης και το φιλικό προσωπικό του ξενοδοχείου βρίσκονται για 24 ώρες την ημέρα κοντά σε κάθε επισκέπτη και με χαρά βοηθούν τους πελάτες να απολαύσουν και να διασκεδάσουν τη διαμονή τους σε ένα απολύτως ήσυχο και καθαρό περιβάλλον.

Παράλληλα ασχολούνται ερασιτεχνικά με τη παραγωγή κρασιού, πολύ καλής ποιότητας, κάτι που πολλοί επισκέπτες έχουν την χαρά να απολαύσουν ή να πάρουν μαζί τους όταν αναχωρούν σαν ένα ακόμα ενθύμιο εκτός από τις αξέχαστες διακοπές που πέρασαν στο πανέμορφο νησί της Σάμου.